hemma hos syster nu

nu är jag hemma hos min kära syster Johanna, ligger i soffan och glor på teve jag är så jävla trött så det finns ju inte, jag funderar starkt på att gå in och lägga mej i sängen och sova en stund faktiskt, jag behöver ju inte sova så värst tidigt idag, ska inte till skolan imon för jag och Johanna ska till jönköping och shoppa hela dagen, så där ryker hela min lön säger jag ju bara, eller det känns som det i alla fall :P och vi ska ha med hennes kamera så ja de blir nog lite bilder får vi hoppas på =)
ne nu ska jag ta och vila en liten stund,
ska jag ha en frågestund? =)

i skolan -.-

Sitter i skolan nu och har precis övat lite på nationella prvoet i engelska typ lyssnat och skrivit lite, gick åt helvete med lyssna i alla fall kan jag lova dig, de kommer verkligen inte att gå bra för mig. men men får se lite hur det går =)
sen var jag nere hos skolsköterskan innan också och kollade lite vad jag ska göra med min rygg och varför jag har så ont så jag få börja göra ryggövningar varje dag nu i en månad sen komma tillbaka till henne och så får vi se om det blivit bättre eller inte.

nu är det lunch om en kvart typ, sen efter lunchen är det svenska, hoppas fan vi ska göra nått kul men det lär vi ju inte få göra för hon är efterbliven -.-
men ah, nu ska jag bara sitta och ta de lugnt och njuta av livet tills halv då engelskan är slut =) skriver sen eller när jag kommer hem till Johanna=)

onsdag

va i skolan idag och vi hade bara florist eftersom att vi slutar klockan halv 12 på onsdagar rätt soft, vi gjorde typ speciella brudbuketter, eller ah det ska ju bli det i alla fall:P när vi slutat gick jag, denise, emmie och madde och kollade på nån fotbolls cup, de va final så ah =) mitt i allt blev det typ slagsmål de va nån kille som slog nån med baseboll trä, och ah blev värsta livet, rätt kul ändå:P efter de kom patrik o hämtade mej så åkte vi till donken sen upp till mormor va där till morsan slutade jobbet, sen åkte vi o hälsade på våran gamla lilla valp Molly, söt hon är, sen hem och satte mej vid datan och här sitter jag fortfarande:P
asso jag hatar folk som snackar skit, när jag får reda på vem de är som snackat vet jag fan inte vad jag gör med personen!

Länkbyte med Sofie

Nu är det dags för länkbyte med Sofie, en blogg jag läser minst en gång om dagen, hennes blogg är helt otroligt jävla intressant att läsa, läser man den en gång kan man verkligen inte sluta läsa den typ =)
Hon skriver om sin pojkvän Toni, hennes vänner, henns vardag, allt som tillhör henne om man säger så! Helt otroligt bra blogg! in och läs hennes blogg nu folket! hon är svarar på kommentarer så fort hon kan och så, och hon har ibland frågestund och allt!
Tycker verkligen att ni ska kolla igenom den och läsa nått eller några inlägg för jag är nästan säker på att ni vill kolla igen!
Här har ni sötnosen!
http://sofieschilcher.blogg.se/
Sjukt söt är flickan också!

sitter hemma och funderar på att bada

sitter hemma och kollar på tv, min bror jonas har precis varit här och ätit lite, trevligt trevligt, inte ofta man träffar han =) har vatt i skolan idag, först hade vi nån typ hantverksorientering, då fick vi reda på att den tredje maj är de modevisning och vi ska vara två och två och göra klänningar som vi ska gå med på modevisningen, jag är med Jennie och hon ska gå för jag vägrar =) sen var de lunch och du åkte jag, sara, jennie, denise och emmie upp till biltema en sväng och kollade lite, sen åkte vi tillbaka och åt, efter det var det matte, genomgång och började med nått nytt, kommer inte ihåg;P sen vid kvart i 2 var de dags för att kolla på fotbolls cupen till halv 3 sen tillbaka till skolan och arbeta med matten;p rätt soft dag faktiskt! =)
nu funderar jag på att ta ett bad, med hårinpackning, raka benen, jaa bara ta de lugnt helt enkelt, jag tror nog faktiskt att jag ska göra det =)
kanske skriver ett litet inlägg ikväll innan det är dags att lägga sej =)

har inte orkat blogga

sitter i skolan och har matte och de suger röööv! precis vatt och kollat lite på nån fotbollscup, när vi kollade var det malmö och värnamo som spelade, gick inte allt för bra för värnamo om man säger så :P
men ah, ska göra lite nytta nu,
jag orkar inte skriva mer om dagarna, lite långtråkigt tycker jag;/
men kanske fortsätter nån annan gång,
skriver sen,

Dag 7 - min bästa vän

jag har inte bara 1 bästa vän utan jag har 3 bästa vänner, det är dom vännerna man bara inte kan klara någonting utan känns det som !
en utav dom tre heter Fanny Josefsson och hon har jag känt i snart 11 år, och det har varit dem bästa året i mitt liv om man säger så för fanny är hon som jag allltid ringer om det är något, hon är den som alltid lyssnar, hon förstår alltid och försöker alltid att trösta mig och hon lyckas oftas att göra mig på bättre humör när de hänt något, hon vet allt om mig jag tror hon tilloch med vet mer om mig än vad jag  vet om mig själv faktiskt, :) hon känner mig bäst, hon vet allt om mig, hon vet precis vad jag gillar och vad jag inte gillar, vad jag gör för miner vad jag säger för meningar i rätt tillfällen och sånt, allt! fanny josefsson jag älskar dig mest av allt bara så du vet det!
den andra heter Denise Johansson och hon har jag känt ungefär i 6 år eller något kanske jag vet inte riktigt hur länge det är, men några år är det i alla fal, och denise är precis som fanny, hon lyssnar alltid, stöttar mig allt, vill mitt bästa helt enkelt. denise och jag är verkligen väldigt lika endel tycker att vi är lika på utseendet också men nu menar jag sättet, hur vi pratar, hur vi tänker, hur vi känner, nästan allt är likadant, vilket som är ganska bra tycker jag:) denise jag älskar dig din gris! 

den tredje heter Marcus Uddén, han har jag inte känt alls länge ungefär sen jag började ettan ungefär ett halvår då kan man säga, men han vet nog nästan lika mycket om mig som fanny vet om mig, allt typ. jag har alltid tyckt att det varit lite svårt att prata med killar om lite problem och sånt men med marcus är det verkligen inga problem, han lyssnar verkligen allltid, förstår alltid, säger alltid bra saker som gör att jag tänker på annat, jaa han gör så att jag mår bra helt enkelt, skrattar alltid när jag är tillsammans med han, tycker om dig bästa vän Marcus :)
alla tre gör mig verkligen så sjukt jävla glad, älskar er alla tre! <3
Fanny,
denise
marcus

Dag 6 - Min dag / helgen tillsammans med bästa fanny

min dag idag har sett ut så här att jag har varit hos fanny och vi vaknade väl ungefär vi 10 elle 11 kanske sen gick vi upp och gick ut och fixade lite i stallet sen kom sonny och natta för natta skulle rida lite så red fanny och natta så jag och sonny satt och snackade lite om allt och ingenting typ alltid lika kul att prata lite med kusin, inte ofta man gör de:) sen satt vi alla fyra och snackade om allt typ, sen gick vi in och pratade med fannys mamma och anders, så sköna är dom, älskar att vara där! sen åkte dom och då gick jag o fanny ut och körde lite 4hjuling hur vi såg ut efteråt kommer de blid på sen, :) haha underbart kul, sen kom vi in och var kalla så vi gick upp och la oss i fannys säng och åt chips och drack lite cola, alltid lika gott:) sen åkte jag hem, duschade och åt när jag kom hem sen har jag suttit här hela kvällen, det är min dag de :P 

_____________________________________________________________________________________________
min helg!

först i fredags efter skolan kom fanny till skolan när hon slutat sen gick vi hem till johanna och var där en stund för hon var på stan och hon skulle köra oss ut till pappas stuga för jag skulle hämta min lilla epa, sen åkte vi dit när hon kom hem, jag och fanny pratade lite med pappa sen åkte vi hem till mig och jag fick typ panik direkt när jag kom hem för att det inte fanns något att göra, så jag fick damp och allt, kommer inte ens ihåg:P men sen kom kära kusin och körde oss till reftele till underbar vänner! var inte där så länge, vi skulle egentligen åka bussen till fannys pappa men vi missade den så fannys bror och hans kompis kom och hämtade oss oh körde oss till fannys pappa, sov där, på lördagen gick vi och köpte frallor och adde kom, åt sen kom jesper också, sen skulle dom iväg så då låg vi och bara pratade lite allmänt, sen kom anders och hämtade oss och vi åkte hem till fannys mamma, och då gick vi o la oss en timme eller två för vi va sjukt trötta sen fixade vi lite i stallet och fanny red och sen in och åt lite, sen kolla på teve:) sen sooova! och söndagen står precis hur den var där uppe orkar inte skriva allt igen så ni får läsa där uppe:) 
BILDER!:D
efter åkturen på 4hjuliingen ;) 

underbara vänner, i fredags
väntar på skjutsen ;p
väntar på skjutsen ;p
väntar på skjutsen ;p
väntar på skjutsen ;p
väntar på skjutsen ;p
väntar på skjutsen ;p
väntar på skjutsen ;p
man bjuder ju självklart på sig själv vafan!:D
underbar helg, helgen kunde inte bli bättre asso, jo lite kanske (a )

Dag 5 - vad är kärlek / Torsdag

kärlek för mig är att när man ser en person och det pirrar till i hela kroppen, man blir helt nervös och lte osäker på att man ska göra något fel. man önskar att man var med personen hela tiden, känna att man kan prata med personen om verkligen allt, känna att personen är typ som en bästa vän för en, när man precis lämnat personen och man känner att man redan sakar hon / han, man skulle kunna pussa ihjäl personen känns det som. jag tycker det är skit svårt att beskriva vad jag tycker att kärlek är eller så, men det är nog det jag har sagt, man kan lita på personen och man inte bara tar kärlek utan att man också ger tillbaka exakt lika mycket som personen ger till dig! det är väldigt viktigt! jag har verkligen märkt att jag inte  ger lika mycket kärlek tillabaka som jag fått och det ångrar och och det är därför jag inte har nån kille.. kan säga att jag är olyckligt kär nu.. inget man kan göra åt.. tyvärr..

__________________________________________________________________________________________

 

skolan idag då, först engelska kollade på film och sen skulle vi diskutera det typ som övning inför nationella FYFAR säger jag bara, jag hatar verkligen engelska, jag hatar det mest av allt! jag kommer att få ig i det.. måste fan förbättra mig i skolan och vara mera koncentrerad på skolan så slipper jag plugga röven av mig i tvåan o trean o så :) men ah, sen kom jag hem la mig på soffan och somnade och sedan åt lite och sedan har jag suttit här och drygat vid datan hela jävla dagen.. finns inget att göra.. men just nu pluggar jag lite :) och det ska jag fortsätta med, imon ska jag vara med min älskade fanny, och jag loooovar, de kommer bilder, LOVAR!!!

 

Dag 4 - Det här åt jag idag. / onsdag

ja idag hann jag inte äta någpn frukost innan jag gick till skolan för min klockan ringde inte så jag vaknade av ett sms, tack marcus för att du smsade !:) så jag köpte en macka i skolan för jag var verkligen skit hungrig, sen slutade vi halv 12 då när vi har lunch så jag orkade inte äta i skolan så åt spagetti och köttfärssås hemma istället, det är vad jag har ätit, sen ska jag kanske göra toast sen ikväll när jag blir hungrig:)
____________________________________________________________________________________________
sitter nu hemma hos johanna eftersom att jag ska vara här hela veckan för pallar inte vara i dannäs tråkigt att åka buss och sånt varje dag.. så rätt soft :) satt och pratade innan om att jag vill flytta tillsammans med denise i hennes lägenhet som hon har fått men jag får inte för mamma och sånt eftersom att jag har epan och jag har inte så mke pengar tyvärr:( men johanna sa att jag kan vara här och bo här och sånt istället:) får egen garderob och sånt här:) fan så gytt!:) bäästa syster är hon, vilka har en sån syster ? inte mååånga! :d
men ska nog plugga lite idag tror jag faktiskt för ah jag behlver de :) så jag skriver kanske senare:)

Dag 3 - Mina föräldrar / tisdag

jaha,, hm.. mina föräldrar.
dom har 5 barn tillsammans alltså jag och mina syskon, dom har varit gifta jag vet inte riktigt när dom gifte sig och jag vet inte heller hur länge dom var gifta, men nu är dom skilda i alla fall. min pappa bor i Värnamo tillsammans med sin sambo Vivvi, i en trea tror jag att det är :) sedan min mamma bor i Dannäs tillsammans med sin sambo Patrik, och det är också där jag bor. jag är det enda barnet som bor hemma utav alla mina syskon. men när jag skaffat jobb och gått ut skolan och så ska jag verkligen flytta, för jag hatar dannäs, men nu ska jag inte prata om vad jag tycker om dannäs, nu ska jag prata om mina föräldrar.
ja.. min pappa träffar jag tyvärr inte så ofta eftersom att jag bor hos mamma, men ibland blir det att jag åker dit och bara umgås med han och sen blir de ibland när jag behöver hjälp med något med epan så hjälper han alltid till, TACK! vet verkligen inte vad jag skulle gjort utan min pappa, han är så sjukt jävla bra! de är helt sjukt, ingen kan ha sån bra pappa som jag och mina syskon har, men en utav mina syskon förstår inte de, och det går han verkligen miste om ska jag få be och tala om. hade jag fått välja hade jag velat vara med min pappa hela tiden, hela livet, Föralltid!
och min mamma då träffar jag varje dag eftersom vi bor under samma tak, vi bråkar tyvärr väldigt ofta, för ofta tycker jag, men tror det är för att jag inte har ett skit att göra hemma när jag bor i den dära jävla hålan! menmen, hoppas att de blir nån ändring på det snart. men såklart kan ingen ha en sån bra mamma som jag och mina syskon har heller,
asso jag är verkligen glad för att jag har dem föräldrarna jag har, även fast man bråkar och blir förbannad på dom ibland så kommer man ju alltid att älska dem eller så, de går ju inte ändra på tycker jag. jag kommer i alla fall aldrig att sluta älska dom! mitt liv utan mina föräldrar är inget liv.


mamma lilla, inte så nykter om man säger så:)


jag och mamma i norge 2010


jag och mamma nån gång.


jag och pappa på min konfimation.


har tyvärr bara den bilden på han på denna datan, men jag kan lägga upp mer om nån vill se, bara att säga till:)

mamma och pappa, jag skulle aldrig klara mej utan er! jag älskar er mest av allt! <3



______________________________________________________________________________

tisdag idag och varit i skolan och så, mötte upp marcus på morgonen och gick till skolan och så, först hade vi hantverksorientering och då jobbade vi med vårat projekt som vi ska jobba med nu varje dag fram tills nästa fredag. jag och Lina är i en grupp och det gick super bra för oss idag faktiskt:) härligt det, bra start!:) nu sitte rjag hemma hos johanna har precis ätit och sen ska jag kanske till marcus för att han ska fixa virus program på min data:) hehe, oteknisk(a)  sen ska jag hem hit igen och bada! så sköönt! men nu ska jag börja leta sommar jobb och jobb som man kan ha på veckorna efter skolan:) skriver kanske sen :)

dag 2 - min första kärlek

min första kärlek var nog en kille som bor i Forsheda som är två år äldre än mig, vi var tillsammans 2009 i ungefär en månad och två veckor. varför det tog slut var för att han tyckte att vi inte umgicks så mycket eller så, och han fick känslan att jag skämdes för han. så det tog slut den 29:de maj 2009. Jag fick kontakt med han genom min kompis Fanny, hon var med han en gång när jag ringde henne och så fick jag prata med han och så började vi prata på msn och lite så och sen en kväll när jag var med Fanny hos hennes pappa som bor i Forsheda hade hon bestämt med den här killen att vi skulle träffas utan att säga något till mig, så jag fick en chock när jag såg att han kom emot oss och blev nervös såklart! vi gick runt och hade de allmänt trevligt och skrattade och sånt och sen när Fanny gick framför oss en bit frågade han i fall han fick en kram och de såklart fick han och sedan böjde han ner huvudet och kysste mig, de kommer jag nog aldrig glömma, sedan var vi ute länge och när jag kom in och la mig i sängen kunde jag verkligen inte slappna av för att jag var så glad och det var kallt. en till sak som jag kommer ihåg var att natten innan våran månadsdag gick han och hans kompis hem till mig och det är 1,3 mil och när dem kom fram var klockan 12 på kvällen, sedan stannade om kanske 1 timme, sedan gick dem hem igen, och dagen efter kom han till mig skola, alltså på våran månadsdag.
jag visste vem han var innan den dagen fanny var med han för min mamma var tillsammans med en kille som hette Anders och Anders hade en kusin som hetter Mikael och det är då Marcs pappa, Marc heter då min första kärlek. tack för tiden marc, du visade mig vad kärlek var.

____________________________________________________________________________________


Måndag i skolan!
sov hos min syster inatt för att jag orkar inte gå upp så tidigt på morgonen för att åka bussen så jag sov här, kvart i 8 mötte jag upp marcus så vi gick tillsammans till skolan, roligt:) i skolan hade vi först gympa då vi hade ergenomi och stress, efter det gick vi upp till gympa salen för att ha volleyboll, sjukt kuul! sen tillbaka till skolan igen och äta lite sen mentorstid och sedan hem, kort dag det är alltid skönt! nu ligger jag i soffan hemma hos min syster, jag ska sova här hela veckan tror jag:) får se lite, men nu ska jag fixa lite mat för jag är hungrig! men jag vet itne om jag skriver sen eller nått, får se :)



puss jennifer

Dag 1 - om mig

Jaa vad ska man skriva, mitt namn är Jennifer Bergkvist och jag bor i dannäs tillsammans med min mamma och hennes sambo Patrik, jag har 4 stycken äldre syskon fast ingen bor hemma. Jag går första året på John Bauer gymnasiet i Värnamo på florist linjen, där jag trivs mycket bra! Mina syskon heter, Mikael, Marie, Jonas och Johanna, underbara syskon allihopa! Jag själv är 16 år men fyller 17 den 28 November. Jag är nu singel för det tog slut mellan mig och mitt ex Linus i fredags pga lite saker som inte behövs sägas här:) men jag lever och jag fortsätter livet, jag vet verkligen inte vad jag ska skriva, men är det något ni vill veta om mig så får ni la kommentera och fråga de ni vill veta :)


Puss Jennifer ;*
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se