Dag 3 - Mina föräldrar / tisdag

jaha,, hm.. mina föräldrar.
dom har 5 barn tillsammans alltså jag och mina syskon, dom har varit gifta jag vet inte riktigt när dom gifte sig och jag vet inte heller hur länge dom var gifta, men nu är dom skilda i alla fall. min pappa bor i Värnamo tillsammans med sin sambo Vivvi, i en trea tror jag att det är :) sedan min mamma bor i Dannäs tillsammans med sin sambo Patrik, och det är också där jag bor. jag är det enda barnet som bor hemma utav alla mina syskon. men när jag skaffat jobb och gått ut skolan och så ska jag verkligen flytta, för jag hatar dannäs, men nu ska jag inte prata om vad jag tycker om dannäs, nu ska jag prata om mina föräldrar.
ja.. min pappa träffar jag tyvärr inte så ofta eftersom att jag bor hos mamma, men ibland blir det att jag åker dit och bara umgås med han och sen blir de ibland när jag behöver hjälp med något med epan så hjälper han alltid till, TACK! vet verkligen inte vad jag skulle gjort utan min pappa, han är så sjukt jävla bra! de är helt sjukt, ingen kan ha sån bra pappa som jag och mina syskon har, men en utav mina syskon förstår inte de, och det går han verkligen miste om ska jag få be och tala om. hade jag fått välja hade jag velat vara med min pappa hela tiden, hela livet, Föralltid!
och min mamma då träffar jag varje dag eftersom vi bor under samma tak, vi bråkar tyvärr väldigt ofta, för ofta tycker jag, men tror det är för att jag inte har ett skit att göra hemma när jag bor i den dära jävla hålan! menmen, hoppas att de blir nån ändring på det snart. men såklart kan ingen ha en sån bra mamma som jag och mina syskon har heller,
asso jag är verkligen glad för att jag har dem föräldrarna jag har, även fast man bråkar och blir förbannad på dom ibland så kommer man ju alltid att älska dem eller så, de går ju inte ändra på tycker jag. jag kommer i alla fall aldrig att sluta älska dom! mitt liv utan mina föräldrar är inget liv.


mamma lilla, inte så nykter om man säger så:)


jag och mamma i norge 2010


jag och mamma nån gång.


jag och pappa på min konfimation.


har tyvärr bara den bilden på han på denna datan, men jag kan lägga upp mer om nån vill se, bara att säga till:)

mamma och pappa, jag skulle aldrig klara mej utan er! jag älskar er mest av allt! <3



______________________________________________________________________________

tisdag idag och varit i skolan och så, mötte upp marcus på morgonen och gick till skolan och så, först hade vi hantverksorientering och då jobbade vi med vårat projekt som vi ska jobba med nu varje dag fram tills nästa fredag. jag och Lina är i en grupp och det gick super bra för oss idag faktiskt:) härligt det, bra start!:) nu sitte rjag hemma hos johanna har precis ätit och sen ska jag kanske till marcus för att han ska fixa virus program på min data:) hehe, oteknisk(a)  sen ska jag hem hit igen och bada! så sköönt! men nu ska jag börja leta sommar jobb och jobb som man kan ha på veckorna efter skolan:) skriver kanske sen :)
Kommentarer
Rickard!

Sötfan!!!!

2011-03-08 » 22:45:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se