dålig uppdatering, i know!

hallå i stugan! har praktik nu och bor hos pappa så darför jag uppdaterar så lite, fullt upp på dagarna och på kvällarna umgås jag med vänner!  så ah. praktiken går bra, tar lite kunder då och då! så de går bra! nehe nu ska jag göra nått annat än att sitta vid datan! pössss!

nu beger jag mej till pappa!

nu beger jag mig till lilla pappa!
skriver kanske ikväll eller imon eller nått, nångång kommer jag skriva i alla fall :D
jag och alex är sååå jävla snygga i våra kepsar!

söndag!

idag ska jag ba ta de lugnt, jag ligger i sängläge redan nu så här bli min plats hela dagen typ! ska packa lite snart i alla fall, för ska ju till min älskade pappa idag! ska vara där i två veckor! för har praktik i rydaholm så tågen går mycket bättre från värnamo än härifrån eller om man säger så =)  är skit nervös för praktiken..  jag hoppas verkligen att de blir bättre än vad de va förra året:P gillade inte praktiken förra året i alla fall! ussh! så får hoppas att detta blir bättre nu! men man får i alla fall lite sovmorgon! för tåget går inte förens tio i tio! sköönt! men man jobbar ju till 6 i alla fall.. de är ju lite värre..  menmen, sånt man får leva med, min rygg lär ju vara döööd! nehe nu ska jag börja packa lite hade jag tänkt! =) men skriver sen,

inte så lyckad lördag..

nae kvällen blev inte så bra som jag trodde att den skulle bli, började bra men sluta förjävla dåligt om man säger så.. menmen,, sånt händer.. nu ska jag ta och sova en sväng tänkte jag.. inte för att jag är trött men ändå.. får försöka att bli det! nattinatti! skriver imorgon!
/ jb

nu kör vi igen!

nu var de dags att snart öppna första cidern igen dåja, för ikväll blire full fart iiiigeen!!:D hoppas att kvällen slutar lite bättre i alla fall:P HAHA
pussssssssssssss

precis duschat

nu har jag duschat, och de va sjukt skönt! man känner sig mer som en människa nu, och huvudevärken har släppt, lite i alla fall, och ikväll kör vi igen!!:D:D
/ jb

börjar bli en människa igen!

sådär ja, nu har jag fått i mig lite mat och så, och börjar bli en människa igen, men huvudvärken sitter ju kvar i alla fall..
men ialla fall vad jag gjorde igår då ja..
först fixade jag mej, sen så kom alex och lenni och hämtade mej, sen åkte vi och hämtade linda, sen mot värnamo men där var de helt dött så då åkte vi mot hillerstorp och gnosjö men de va lika dött där typ, sen drog vi till Blomman i anderstorp för han hade fest, träffade min lilla Olle som jag inte träffat på lääänge! så de var en aaas lyckad kväll där i alla fall!  sen åkte vi hemmåt, åkte till alexander och bytte bil ba, sen bar de av mot värnamo, sen fick vi ju stanna några gånger påvägen men de ska vi inte prta högt om ;) men sen kom jag hem i alla fall! skööönt att lägga sig i sängen, men mindre skönt att vakna vid 7 :(  men kunde somna om sen i alla fall..  sen vaknade jag väl vid 11 eller vad klockan nu var:P vettifan!
så såg jag ut inför kvällen dåja!
snygg! !!
goa och glada!
/ jb

trrröööötttt!!!!!!!

nu är jag vaken och pratar med fanny, heeeeeelt trött!! ska aldrig mer dricka känner jag ju!
men ska försöka sova en sväng till för mitt huvud döda mej!

lever!

nui är jag hemma, och jag ä lite full! underbart! nu ska ja lägga mej o sova skriver imon
pussssssssssss

sådär ja!

så nu är jag hemma efter sista dagen i skolan på tre veckor! skööööönt!
nu ska jag berätta lite dåja!
i onsdags var vi hos denise på dagen och höll på med vårat uf företag:P sen åktejag med linda hem, vi käkade lite sen kom Robin och Pontus och hämtade oss, sen åkte vi till värnamo och hämtade felicia, åkte runt lite sen hem till Robin och lämnade Eddie ( hans hund ) och bytte bil, uunderbara bilar har dom fan ! sen åkte vi ba runt typ, sladdade lite, va på donken, och hade alllmänt skoj! :D tack för kvällen, robin, Pontus, felicia och Linda! robin du är sjuuk!:D
i torsdags åkte jag hem efter skolan och sen hade jag inget o göra så jag åkte till linda igen och hon bakade bullar och vi tog de allmänt lugnt, skoj hade vi ialla fall, som vanligt!
idag blir de nog kanske att vara med Alex och några till, vet inte vilka men ah de blir sääkert aaaas bra:p
jag har hittat min favorit hund! de är Eddie! jag ska ha en sån hund säger jag ju ba! sååå goo!
här är robin o eeedddiiee, se ni hur söööt han är eller?  döööör!
nehe nu ska jag slänga mej in i duschen så man är klar om i fall att man ska ut ikväll!:D
/ jb

är med i dagens blogg!

http://iizabellaeriksson.blogg.se/
här har ni bloggen jag är med på:P
men hinner inte skriva nått för ska iväg till linda, kanske snor hennes data och berättar om gårdagen!
pusssssssssss!

godmorgon!

gooodmorgon!
ligger fortfarande i sängen för klockan ringde för bara 10 minuter sen, men jag får väl ta och gå upp nu snart, för bussen går ju vid kvart i.. vi ska till denise idag för att börja skapa ljus och planera och bestämma allting om vårat ufföretag.. idag blir det verkligen myskläder säger jag ju! för pallar verkligen inte ha på mej jeans för att åka till denise några timmar och bara göra några ljus.. men de roliga är att vi har inte en aning  om hur vi ska göra ljusen eller nått, hahahaha! aja men de löser sej nog, nu ska jag gå ner och kissa!
skriver när jag kommit hem igen!
/ jb

nu ska jag slänga på en film!

precis vad rubriken sa ! jag ska slänga på en film nu, sen ska jag ligga och glo på den en stund tills jag somnar, älskar att somna till filmer ! så jäävla skönt!!
kommentera gärna vad ni vill ha mer av i bloggen, TIPS tack!
/ jb

länkbyte!

här kommer ett litet länkbyte med carley ! en tjej som jag träffade när dom var från john bauer gymnasiet i kalmar och hälsade på oss i värnamo, en härlig tjej!
på sin blogg skriver hon och försöker hjälpa folk att få upp självförtroendet t.ex. så om du har dåligt självförtroende är detta den perfekta bloggen för dej!!!
http://coolkidscantdie.devote.se/ http://coolkidscantdie.devote.se/ http://coolkidscantdie.devote.se/ http://coolkidscantdie.devote.se/

dagen var okej!

har varit på elmia i  jönköping hela dagen!
har varit helt okej, men ändå väldigt roligt för man har varit där med roliga klassen, aldrig tråkigt med dom fan!:D
satt precis och läste sofies blogg, och kom o tänka på hur jävla mycket jag verkligen äälskar att läsa hennes blogg! hon skriver verkligen om aaallt, allt allt allt!  och just nu har hon en frågestund så jag tycker att ni ska gå in på hennes blogg och fråga en massa ooolika frågor! gör de! tjejen är hur skön som helst!
http://blacknightmare.blogg.se/
där har ni hennes blogg! gå in!!:D jag tror ni kommer gilla den!
tycker ni att jag ska köra en frågestund jag också ?
/ jb
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se