jag lever!

eller ah, inte så konstigt kanske för jag har bara suttit hemma sen jag skrev senast, så ah..
för vissa personer hör ju inte av sig, men aja, skitsamma..
blir kanske att åka in och träffa daniel och oscar o lite folk sen när dom supit klart :p
men de lär la inte hända så mke tror jag la inte, får se =)
just nu ligger systers hund jämte mig och är jätte mysig, hon ska lätt sova jämte mig inatt, för hon e den enda hunden som gillar att var här uppe typ:P haha, men hon ligger alltid här uppe när hon väl är här.
fick reda på att jag kanske ska ställa ut henne på en hund utställning också, fast inte säkert att jag ska de för att man måste kanske vara 18 och de är ju inte jag än.. menmen.. får se hur de blir med de.
jag hoppas att dom skriver att dom åker in mot stan snart så att jag också kan åka nån gång, för jag pallar nästan inte sitta hemma, men jag pallar inte åka nånstana heller egentligen för kommer typ somna eller nått:p men aja, de märker vi hur de blir med de:p haha!
här kommer bild på daniel, oscar och anton bara för att dom betyder sjukt mke!
gossebild på daniel.
oscar, när vi åkte på rally.
dålig bild på anton, men när vi åker på flaket på epan, hihi!
är lite sugen på en bildbomd. får se..
/ jb

de är redan fredag!

de är sjukt skönt att det redan är fredag, jag är ööööverlycklig!
måndags hade vi tema dag som var: sexuallkunskap. inte så kul.
tisdags: studiedag, umgicks med denise.
onsdag: började 20 över 12, gött som fan o slutade tio över tre.
torsdag: friluftsdag, faktiskt helt okej dag för att vara en friluftsdag! efter skolan hängde jag med joel ut till hjälsammar, var med daniel när han lagade bilen, var på biltema och cepade sig. sen så fixade han bilen, sen drog vi till värnamo, och han körde ut mitt i skogen och skrämde ihjäl mej, dooooooooooooog!!! aldrig varit så rädd i hela mitt liv. jävla unge på honom. sen körde joel hem mig, och sov här för han ville inte köra hem själv på natten, hehe!
fredag: åkte till skolan vid 7 och åkte till joel så han kunde byta kläder, sen hämtade vi denise, sen till skolan.
då var de dags för städning hela florist salen för på tisdag kommer florister från kalmar.
sen hade vi nån grejsigojs, skoj dag i alla fall!
ikväll blir de nog värnamo tror jag la, men vad som händer vet jag itne..
men ska käka nu för albin o bee är här.
skriver kanske inatt när jag kommer hem, om jag kommer hem ;o
/jb

söndag, mys kväll med mig själv.

nu ligger jag i sängen, nästan redo för att sova, men först ska jag kolla på nån film.
igår var de en helt go kväll!
först på dagen åkte jag till linda, käkade och sen fixade oss och åkte in till stan, träffade min syster, åkte till hennes kille, sen donken, sen till anton och kollade två filmer med han sara och oscar, sen åkte vi och träffade mina reftele pajkar, sen träffade vi den lame och mera lame, sen träffade vi Quaade och Martin en sväng, sen åkte vi till hennes bror en sväng och där var de två stycken från gislaved och de visade sig att en utav dom hade Jennifer in tuatuerat på röven, HAHA! sen träffade vi benny och jonas, sen träffade vi goooosssssee joel, sen marcus och linus sen åkte vi hem och soooov!!!! var trött som fan, men kunde inte somna, låg o tänkte på allt.
sen idag åkte jag väl hem vid 1 kanske, och sen duschade jag och sen kom patrik hem med pizza och sen kom anton, oscar o daniel en sväng, har bara suttit och lamat oss, som vanligt !
dom åkte hem för en halvtimme sen kanske.
nehe nu ska jag kolla om oscar åt upp allt mitt godis annars ska jag tjocka mej lite!! =)
godnatt!
skriver imon!
/ jb

lördag!

igår började man inte förens 2 så stod vi på flanaden och sålde massa kransar och buketter och sånt, stressigt som faaan!!! men de gick väl bra:p sen efter de blev de jönköping med syster, skulle in på ikea en snabbis och sen kolla på bio men de blev ingen bio så jag övningskörde hem och sen körde vi lite i stan också, bra övning:D sen åkte vi till henne och satte ihop hyllan hon köpte, sen körde jag epan hem hit o ssoooov! satan vad trött jag var, att jag somnade direkt är ju en sak som är säker!
senare idag blir de att åka in till värnamo och vara med anton oscar och sara, =)
blir nog bara att ta de lugnt tror jag, glo på en film eller två kanske, nått hittar vi alltid på att göra =)
nu ska jag ner och laga till en liten mata bit! så att magen inte skriker så mycket som den gör nu,
men skriver kanske ikväll eller nått, får se lite =)
/ jb!

imon imon imon !

imon får jag hem min efterlängtade pärlan som har bott ute hos pappa några veckor eftersom att han har fixat lite med den, men imon hämtar jag den innan skolan, wiiiiiiiiieee!!!!;D;D;D;D
överlycklig!!

praktik plats fixad!

sådär ja, då var praktik plats fixad! underbart slippa gå och tänka på det hela tiden och undra vart man ska vara, för de börjar ju dra ihop sig lite nu faktiskt.. vi är ju vecka 38 nu och ska ha praktik vecka 42 o 43 så det är ganska snart faktiskt, men jätteskönt att ha de fixat!
ligger i sängen och väntar på att maten ska bli klar för att jag är sjuukt hungrig!
skolan har varit soft idag ! började kvart över 8 pratade lite om vilka som hade praktikplats och så sen åkte vi ut till hjälsammar och plockade massa material som vi skulla till att göra dekorationer:p
sen fick vi sluta vid halv 2 gick till figy och lämnade en sak till fanny, och då kom daniel också, satt och tjötade med de lilla äcklet lite innan han skulle iväg o äta för att sen åka vidare till jobbet !=) sen åkte bussen vid tio över två, kom hem la mej i sängen och ringt till praktiken och lite så, kändes ändå bra att ringa dit, för hon verkade jättetrevlig, så hoppas att de blir bra! =)
men nu var visst maten klar så ska springa ner och äta lite sen funderar jag på att göra nått skoj, vet inte riktigt vad, kanske ut och gå en sväng, jättelängesen man gjorde, får se vad man hittar på. =)
ha de gaattt!
/jb

hemma!

har varit hemma ett tag nu, men nu har jag tagit plats i min säng, som vanligt!
jag köpte verkligen saker som jag behövde, lite saker till epan, underkläder, ljus, presenter till denise, linnen, två jackor, skor, godis, mjukisbyxor, vantar, väska, hårorgasm.
det var nog det jag köpte tror jag, det var verkligen sånt jag behövde:D
till pärlan
mmm hårorgasm, vet en person som ska använda den på mig i alla fall!
vantar, ljus o väska.
min älskade skor!  vill använda dom nuuu!!!
och byxorna som jag köpte också!
de var de som jag tog kort på som jag köpt, hade redan packat undan allt när jag kom på att jag skulle ta kort på de, hehe men nån gång kommer ni la få se de =)
nu ska jag slänga på en film, ha de gött alla!
kanske skriver ett sent inlägg sen =)
/jb

god morgon!

sådär ja, då var man nyduschad och uppstigen, nu åker myskläderna på!
daniels tröja åker på i alla fall! :D
nehe nu ska jag borsta igenom håret och sen är de full gas mot ullared som gäller,
/ jb!

föörlåt!

helgen är över och jag har varit jäääättedålig på att uppdatera jag vet, förlååååt!
ligger nu i sängen och ska snart sova, tända ljus i hela rummet, något jag ska börja ha oftare! 
helgen har varit både bra och dålig faktiskt..
i fredags stannade jag i stan och träffade linda och vi gick upp till milla eftersom att jag skulle vara kattvakt där, så fixade vi oss och sen drog vi upp till sebbe, satt och drygade oss, sen stack vi ner till sebbes bror för dom skulle göra nått eller vad de  nu var dom skulle göra, sen fick vi gåååå tillbaka till sebbe och de är på andra sidan stan, dooooog! sen satt vi ba hos sebbe och drygade och hade allmänt roligt, sen hämtade daniel oscar o anton mej och körde mej till milla och sen somnade jag som en stock, direkt!
lördagen var jag med linda lite på dagen sen kom fia så fixade vi oss och drog till stan och träffade lite folk sen upp till sebbe och satt där tills victor och hans kompis kom, åkte runt lite med dom. sen upp till bredasten och träffade daniel anton och oscar och vilka de nu var, skoj vare i alla fall! faaaaaaast, man har ju alltid roligt med dom! :D
sen gick capricen sönder så vi fick åka hem till daniel och byta bil sen in till stan igen och släppte av anton sen släppte oscar av mig o daniel hos milla för han skulle sova där med mig, gillar inte att sova själv, hihi!
vi låg och pratade en stund eller två sen somnade vi båda två,
och sen i dag då, alltså söndag så vaknade han vid kvart i 8 och sätter sej upp i sängen och dricker cola så då vaknar jag också, men sen somnade jag visst om och de gjorde han med, sen vaknade jag vid 10 igen eller vad klockan var och gick ner och fixade iordning lite, och sen gick jag upp och la mej i sängen och spelade lite och tog lite kort på daniel  när han sov, så söt när han sover så! ;D
imon blir de ullared med underbara mamma! :D
hoppas att man hitar nått skoj, måste ha skor och vinterjacka i alla fall, ;D '
men nu ska jag ligga och njuta av att kolla på de levande ljusen och drömma mej bort !
hade ju inte varit fel med lite sällskap nu heller..
men skriver antingen imon innan vi åker eller när vi kommit hem,
/ jb!
så gullig, hoppas inte han ser detta, han kommer döda mej, hihi!

duktig flicka

nu har jag varit duktig flicka!
städat hela mitt rum, städat garderoben också!
allt är rent nu, luktar till o med gott, då ni, då ärre rent alltså!
ni får se bilder!
idag började jag 20 över 12 aas göttt!  sen vid 2 åkte vi till en ljusaffär och pratade lite med dom. och sen körde daniel mig och michan till stationen för vi skulle hem:P gött att slippa gå! :D
sängen och den delen. 

tog bort tvn, använde aldrig den ändå.
var verkligen tvungen att hänga upp den.
det var min favorit tröja när jag var liten, älskade den!
väcket många minnen !!
/ jb

nyvaken tjej!

ligger i sängen, har precis varit nere och ätit lite frukost, de behövdes!
men snart är det dags att gå upp ur den goa sängen och börja fixa sig lite till skolan, as gött att börja 20 över 12, och så har ju självklart en snäll mamma som kör mej till skolan så jag slipper åka bussen vid nio!:D gllaaad! tack mamma! är sugen på att dra på mej att par mjukisbyxor idag faktiskt, för är sjukt trött och orkar inte ha jeans idag.. så de får nog bli mjukisbyxor, tjocktröja, halsduk o en bulle i håret! mysdag!
efter skolan tror jag att jag drar hem, om inte anton frågar om jag ska stanna eller nått, fan vad jag älskar den grabben, världens bästa vän är han!
nehe nu ska jag dra mej upp ur min skööna säng och dra på mej lite andra kläder.
skriver kanske i skolan eller när jag kommer hem.
/ jb

du får mig att le i alla lägen!

nu ligger jag i sängen och luktar på min kudde och fryser ihjäl för de är svinkallt, så jag funderar starkt på att ba gå ner och bada, och raka benen, ansisktmask, hårinpackning och ba njuta! inatt har jag sovit hur gott som helst, utav en viss anledning !
imon är de soft dag i skolan, börjar 20 över 12, sen har jag uf ( ungtföretagasverksamhet ) sen slutar vi vid tio över 3 så de är aas go dag! efter skolan blir de nog att dra hem tror jag, kanske städa mitt rum imorgon istället skulle gjort de idag men jag fryser aldelles för mycket för de så jag tar de en annan dag!
jag vet att jag varit super dålig på att uppdatera men jag ha bara helt enkelt inte orkat faktiskt, men de ska de bli ändring på, lova er!
men nu ska jag spela tetris mot joff en sväng innan jag drar ner och bada och bara njuter!
skriver nog ikväll, och vem vet om de kommer en bild ikväll!
/ jb
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se