<3

du finns i mina tankar, dag in & dag ut!

r.i.p

R.I.P kära gosiga goa siv,
vi saknar dej!

onsdag

varit ute hos pappa i hans stuga och kört lite dirtbike och bara umgåtts med lilla pappa! underbart!
sen efter det åkte jag hem till johanna igen och hjälpte henne med tvätten och åt lite och så,
fidde kommer nog och hämtar mej sen när han har slutat jobba, alltid lika trevligt, ska nog bara ta de lugnt tycker jag för jag har mensvärk så in i helvete! hatar det !
men vi får se lite vad som händer,
här kommer en ego bildbomb :p
jennifer är sjuk och har inget att göra :P
jennifer är sjuk :P
gosar ner mej i täcket! .D
trååkigt
trååkigt
sådär ja, där se ni vad jag gör när jag har tråkigt!:p
haha ha de gott skriver ikväll eller nått,

bästa syster

fan vilken tur att jag har min bästa storasyster asso, hon är så otroligt jävla bra!
johanna bergkvist, bästa systern ever!


lugn fredag

som sagt var jag inte i skolan idag eftersom att jag inte mådde bra, men det blev mycket bättre fram på dagen så jag åkte med pappa ut till torpet och körde lite dirtbike som var så jävla underbart!
efter det åkte jag till johanna igen och hjälpte henne här lite och sen kom angelika och vi käkade och sen drog vi till deras kompis och satt där en stund sen skulle dom åka och köra angelikas bror och hans kompisar så det fanns inte plats i bilen så jag stannade här hos johanna, dom kommer la sen eller jag vet inte vad dom har för planer, det märker vi =)

fredag underbara fredag!

vaknade vid 7 för då klockan ringde men kände mej inte helt frisk så jag stängde av klockan och somnade om, har precis satt upp håret i en toffs och väntar på att pappa ska ringa för jag och cardi ska nog med han ut till stugan så att hon får springa av sig lite, =) och så kan jag kanske ta en liten runda med pärlan samtidigt, det märker vi =)
men nu känner jag mig mycket bättre än vad jag gjorde när jag vaknade så nu ska jag snart ut och träffa malin och lämna en sak till henne, sen hem igen och ut och gå osudden med cardi tror jag, om jag orkar, få se lite!
synd att jag inte gick till skolan i alla fall för jag hade nog orkat det känner jag, men men nu ska jag dra på mej lite mera kläder så att jag kan gå =)
skriver kanske sen eller  nått =)

torsdag

ligger nu i soffan hemma hos syster, har borstat klart andra halvan utav hunden, och innan jag började borsta henne igen tog jag en dusch eftersom att jag frös som fan fast nu svettas jag istället, det är något som inte är rätt här.. jag tror jag är sjuk.. är yr hela tiden och svettas och trött.. men nu ska jag kolla några avsnitt av oc igen, älskar det!
helt underbart bra är det!
ha de bra!
skriver kanske sen =)

onsdag tråkig dag:/

ligger nu i sängen efter en seg och tråkig onsdag, verkligen helt menningslös dag! först skolan till halv 12 sen hem till johanna och borstade  halva cardi, blir andra halvan imorgon =)
ingen skola för min del imon för vi ha den dära dans grejen och jag har ju inte varit med så ingen idee att gå imon heller =) men nu ska jag bara kolla på ett avsnitt av o.c som jag inte kollat på på hundra år!
på fredag blir det hem och hämta nya kläder och säga hej till mamma och så och sen hem till johanna igen, saknar min mamma!
Jag saknar min bästa vän! <3

vaknade precis

ligger i sängen hemma hos johanna, har precis vaknat, pallade inte skolan idag så jag sket iden, men imon blir det nog skolan eftersom att vi har vårat florist arbete vi måste jobba med som ska vara klart på fredag;o vet inte riktigt hur vi ska hinna allt eller så, men det märker vi la:p
men nu snart ska jag dra bort till hemmakväll och köpa lite godis!:D

söndag,

jag hatar söndagar och särskillt denna för imorgon har vi lets dance på skolan -.- och jag vill inte!! jag vill verkligen inte!!
men just nu sitter jag ute i solen och dricker cola! helr underbart väder asso! idag vet jag itne vad som händer, eller jo sen i eftermiddag någongång kommer johanna och hämtar mig så hänger jag med henne hem och är där lite denna veckan ! slippa dannäs lite, alltid gött!
nu kommer lite olika bilder! =)
denise i skolan :P
jag idag när jag sitter ute :P nyvaken och allt! fiint!
elvis, dresma, kajsa
jag och denise i skolan :P
sonny kusin :P
jennie i skolan :D

lördag morgon

ligger i mammas säng och har det allmänt skönt, har precis varit uppe och gett hundarna mat och nu ligger jag här i sängen igen, skönt som tusan!
igår var det lite kompisar här, jag var trött så gick och la mig, låg och funderade på lite skit.. men det gick att somna efter några sms med kompisar =)
idag vet jag inte vad som händer tror nästan jag ska ut och hitta på något för det ser ju ut att bli riktigt fint väder =)
men får se lite kanske tar med hundarna ut på en sväng, det märker vi, :)
men nu ska jag kolla lite film, sen ta mej upp och duscha och lite så =)

skolan -.-

tråkig lektion i skolan sitter och ha svenska ska skriva ett begravnings tal till lady gaga det är ju itne allt för trevligt eller så.. det suger rent ut sagt! men snart slutar vi gott som fan då blir det att hänga med Denise och kolla på hennes lägenhet sen blir det hem till mig och fixa lite grejer, laga mat, baka, kanske städa epan, jaa lite allt möjligt=) men det blir säkert bra det med, och denise sover hos mej inatt, skoj!
ska försöka tvinga john att han ska komma ut till mej och denise och vara lite lam tillsammans med oss!:D hehe han är alltid lam han :D
men nu ska jag göra nått lamt, bara sitta här och lyssna på musik och smsa lite!
haha
ha de gott =)

hemma från den lame!

ligger nu i sängen har precis kommit hem från att umgåtts med john i några timmar nu typ, fan vad han är rolig, söt och lam den killen asso!:D men han är skoj som fan att umgås med, lille jööhn!:D
vi har inte gjort så mke kollat film och typ lamat oss och skrattat och ah:P
nu ska jag sova, ha de gott! =)

inte skrivit på hundra år typ!

jag har varken hunnit eller orkat blogga jag vet inte vad jag ska skriva om längre typ.. ni får komma med förslag om vad jag ska skriva!

men just nu sitter jag hemma hos Johanna och tror jag ska sova en liten stund sen när hon åkt till jobbet så att man är lite piggare ikväll när man ska bort till John och umgås lite med han! =) ska visa han att jag är mer biffigare än han! sen vet jag inte vad vi ska göra, men det märker vi ju:) men nu ska jag kolla några andra bloggar och lite så, men skriver kanske ikväll eller imorgon,
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se