dag 2 - min första kärlek

min första kärlek var nog en kille som bor i Forsheda som är två år äldre än mig, vi var tillsammans 2009 i ungefär en månad och två veckor. varför det tog slut var för att han tyckte att vi inte umgicks så mycket eller så, och han fick känslan att jag skämdes för han. så det tog slut den 29:de maj 2009. Jag fick kontakt med han genom min kompis Fanny, hon var med han en gång när jag ringde henne och så fick jag prata med han och så började vi prata på msn och lite så och sen en kväll när jag var med Fanny hos hennes pappa som bor i Forsheda hade hon bestämt med den här killen att vi skulle träffas utan att säga något till mig, så jag fick en chock när jag såg att han kom emot oss och blev nervös såklart! vi gick runt och hade de allmänt trevligt och skrattade och sånt och sen när Fanny gick framför oss en bit frågade han i fall han fick en kram och de såklart fick han och sedan böjde han ner huvudet och kysste mig, de kommer jag nog aldrig glömma, sedan var vi ute länge och när jag kom in och la mig i sängen kunde jag verkligen inte slappna av för att jag var så glad och det var kallt. en till sak som jag kommer ihåg var att natten innan våran månadsdag gick han och hans kompis hem till mig och det är 1,3 mil och när dem kom fram var klockan 12 på kvällen, sedan stannade om kanske 1 timme, sedan gick dem hem igen, och dagen efter kom han till mig skola, alltså på våran månadsdag.
jag visste vem han var innan den dagen fanny var med han för min mamma var tillsammans med en kille som hette Anders och Anders hade en kusin som hetter Mikael och det är då Marcs pappa, Marc heter då min första kärlek. tack för tiden marc, du visade mig vad kärlek var.

____________________________________________________________________________________


Måndag i skolan!
sov hos min syster inatt för att jag orkar inte gå upp så tidigt på morgonen för att åka bussen så jag sov här, kvart i 8 mötte jag upp marcus så vi gick tillsammans till skolan, roligt:) i skolan hade vi först gympa då vi hade ergenomi och stress, efter det gick vi upp till gympa salen för att ha volleyboll, sjukt kuul! sen tillbaka till skolan igen och äta lite sen mentorstid och sedan hem, kort dag det är alltid skönt! nu ligger jag i soffan hemma hos min syster, jag ska sova här hela veckan tror jag:) får se lite, men nu ska jag fixa lite mat för jag är hungrig! men jag vet itne om jag skriver sen eller nått, får se :)



puss jennifer
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se