Dag 7 - min bästa vän

jag har inte bara 1 bästa vän utan jag har 3 bästa vänner, det är dom vännerna man bara inte kan klara någonting utan känns det som !
en utav dom tre heter Fanny Josefsson och hon har jag känt i snart 11 år, och det har varit dem bästa året i mitt liv om man säger så för fanny är hon som jag allltid ringer om det är något, hon är den som alltid lyssnar, hon förstår alltid och försöker alltid att trösta mig och hon lyckas oftas att göra mig på bättre humör när de hänt något, hon vet allt om mig jag tror hon tilloch med vet mer om mig än vad jag  vet om mig själv faktiskt, :) hon känner mig bäst, hon vet allt om mig, hon vet precis vad jag gillar och vad jag inte gillar, vad jag gör för miner vad jag säger för meningar i rätt tillfällen och sånt, allt! fanny josefsson jag älskar dig mest av allt bara så du vet det!
den andra heter Denise Johansson och hon har jag känt ungefär i 6 år eller något kanske jag vet inte riktigt hur länge det är, men några år är det i alla fal, och denise är precis som fanny, hon lyssnar alltid, stöttar mig allt, vill mitt bästa helt enkelt. denise och jag är verkligen väldigt lika endel tycker att vi är lika på utseendet också men nu menar jag sättet, hur vi pratar, hur vi tänker, hur vi känner, nästan allt är likadant, vilket som är ganska bra tycker jag:) denise jag älskar dig din gris! 

den tredje heter Marcus Uddén, han har jag inte känt alls länge ungefär sen jag började ettan ungefär ett halvår då kan man säga, men han vet nog nästan lika mycket om mig som fanny vet om mig, allt typ. jag har alltid tyckt att det varit lite svårt att prata med killar om lite problem och sånt men med marcus är det verkligen inga problem, han lyssnar verkligen allltid, förstår alltid, säger alltid bra saker som gör att jag tänker på annat, jaa han gör så att jag mår bra helt enkelt, skrattar alltid när jag är tillsammans med han, tycker om dig bästa vän Marcus :)
alla tre gör mig verkligen så sjukt jävla glad, älskar er alla tre! <3
Fanny,
denise
marcus
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se