praktik plats fixad!

sådär ja, då var praktik plats fixad! underbart slippa gå och tänka på det hela tiden och undra vart man ska vara, för de börjar ju dra ihop sig lite nu faktiskt.. vi är ju vecka 38 nu och ska ha praktik vecka 42 o 43 så det är ganska snart faktiskt, men jätteskönt att ha de fixat!
ligger i sängen och väntar på att maten ska bli klar för att jag är sjuukt hungrig!
skolan har varit soft idag ! började kvart över 8 pratade lite om vilka som hade praktikplats och så sen åkte vi ut till hjälsammar och plockade massa material som vi skulla till att göra dekorationer:p
sen fick vi sluta vid halv 2 gick till figy och lämnade en sak till fanny, och då kom daniel också, satt och tjötade med de lilla äcklet lite innan han skulle iväg o äta för att sen åka vidare till jobbet !=) sen åkte bussen vid tio över två, kom hem la mej i sängen och ringt till praktiken och lite så, kändes ändå bra att ringa dit, för hon verkade jättetrevlig, så hoppas att de blir bra! =)
men nu var visst maten klar så ska springa ner och äta lite sen funderar jag på att göra nått skoj, vet inte riktigt vad, kanske ut och gå en sväng, jättelängesen man gjorde, får se vad man hittar på. =)
ha de gaattt!
/jb
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se