min helg dåja!

i fredags fick vi sluta runt 2 så få åkte jag upp till mikael och väntade på att jonas skulle sluta jobba så att vi kunde åka ut och sätta upp stubbrace banan, men först fick vi åka hem till karl och hjälpa honom med nått tält, vettifan!:P sen åkte vi till vallerstad då för att sätta upp banan, jag körde runt på pärlan medans dom jobbade och slet ! hihi!
sen åkte jag hem till mikael och duscade för hade lera över heeela mej! så in i duschen sen körde mattis mej hem till anton vi satt bara och tog de lugnt typ.. sen träffade jag oscar och basse, fick ett litet uppdrag typ, vill inte säga nått om det här, men coolt vare!
lördags: vaknade runt 9 för de var då klockan ringde så skrev till jonas och frågade om jag skulle åka med honom eller vem jag skulle åka med, fick åka med hans kompis Dj som han kallas. så åkte dit och sen kom fanny o sonny, kollade på allt folk som körde, träffade härliga människor, körde runt på min lilla pärla, sen körde jag också jonas cross en sväng som gick rätt bra faktiskt!  hehe! jag vill ha cross!  sen blev de hem till mikael och vänta på sonny och fanny för sen vidare på 50 årsfest, va typ as tråkigt, så bad anton och micke hämta mej, sen åkte jag runt med alex, robin och pontus, aas skoj kväll, sjuuuka killar! sen träffade man oscar och daniel i stan när man kom tillbaka så åkte med hem till daniel och sov där! de var min lördag..

söndags: vaknade runt 10 eller nått kanske, daniel var retlig heeela förmiddagen, sen la han sig i soffan vid datan, då passade jag på attt sova lite, men neerråå!  då kommer den fan oh ta kort -.-  fyfan för honom säger jag ju bara! sen åkte jag med dom in när oscar skulle hämta sara, så var hos mikael till nio på kvällen för mamma slutade jobba då så åkte med henne hem.
och nu sitter jag i skolan och har naturkunskap så jäääävla tråkigt!
dricker älskad mjölkchocklad också och musiken i högsta volym i hörlurarna!
nehe nu ska jag göra lite nytta!
/ jb
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se