Dag 3 - Min bästa vän

Dag 3! 
 
kan säga direkt att jag har inte bara en bästa vän utan jag har flera, men dem som står mig allra närmast det är nog Fanny, Saga och Michaela! tänkte jag skulle brätta lite om dem! 
börjar la med Fanny dårå! känt henne sen jag var typ 6 år och vi träffades på ett väldigt udda sett, på crossbanan när jag satt och lekte med mina gosedjur och så kom hon och slängde sig över alla mina saker och förstörde! I början när jag lärde känna henne hatade jag henne mest av allt, mamma fick tvinga mig att vara med henne! 
men tillslut förstod jag la att hon var lika störd som jag och att de inte var värt att hata henne:p 
och sen dess har vi varit vänner, typ 12 år med henne ! fyfan vad jag stått uuuuut! haha! 
 
 
 
sen har vi ju då saaaaaga! 
henne har jag känt eller ah umgått med i ett år snart, nästan ett år exakt faktiskt:p 
började väl med att mamma blev tillsammans med henned farbror att vi började prata på det sättet:p men vi bestämde i alla fall att hon skulle sova hos mig på höstlovet men de blev att hon sov hos mig hela höstlovet istället:p 
men skoj hade vi! och efter att jag lärde känna henne har allllllt spårat ut, och allllllt är hennes fel!  alla fester, alla äckliga fyllor, men också alla jäääävligt roliga stunder är tack vare henne. och just nu sitter hon och säger, " fitta, helvetes, jävla, fan"  tyyyyyp!  hihih lite aarrjjeee!  men tack för att du finns gummmss! 
 
 
sen miichaela! 
min egna lilla bajskååååv som jag känt sen två år tillbaka sen jag började ettan då alltså, men vi har väl umgåtts ett år eller halv år eller nått, och är så toppen glad att jag har denna unge hon är exakt lika cp som mig, hon är också världens roligaste! har inte känt dig så länge men har många roliga minnen tillsammans med dig, kommer aldrig glömma när vi va hos Sonny, du jag och Anton, satt och drack och skrattade heeela tiden allihopa! aldrig haft så kul med så lite folk tror jag! och när vi går in på toan så ba: michaela jag börjar känna av, hahah jaa fyfan vad kul de va!!  tack för allllt miiichaelllaaaa!! 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se