helgen!

min underbara helg har varit heeelt jäävla toppen alltså!
i fredags åkte jag och saga till anderstorp på fest hos marius aaaaaass kul verkligen, träffade alla underbara anderstorps bor och min lilla olle var där! :d olle olle olle ! :D  haha lite minnesluckor finns ju, meeeeeen ändå ! ;) skoj hade jag i alla fall!
och sen igår var vi på 30 års fest och sen drog vi till rasmus i anderstorp med lite folk där, sen drog vi bort till eddie och där va de sjuuukt mke folk, var där en stund, sen kom olle och dom igen, :D sen gick vi till festen igen,  sen kom polisen och massa sån skit, så vi drog o satte oss i olles epa jag och han, sen fick vi för oss åka och tanka i hestra, men de gick inte så vi fick åka till tranemo och tanka, lite kul med en liten tur sådär på lördagskvällen;) haha olle är sstttöööörrrddd!!!! sen kom skjutsen vid 4 kanske, så var hemma vid halv 5 eller nått sen somnade jag diiirekt!
sen idag gick jag upp vid halv 8 och åkte till gislaved för att stå där med denise o emmie och sälja, braaaa jävla trött! och sen kom jag hem vid halv 7 och sen käkat och så, sen åkte vi ut med quaade och js till värnamo en sväng! men de blev att vi körde in i ett träd och så.. lite i chhooooooccck sååja!
men bilder får ni imon! och imon är de miiiiiinn bbbböööörrrtthhhddaaaajjj!!! :D:D:D:D
nu ska jag fortsätta prata med olle, :D skriver imon :D
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se